top of page
IMG_1573-min.jpg

GEFELICITEERD MET JE ZWANGERSCHAP!

Je kunt bij ons in de studio terecht voor jou en het goud in je buik. 

ZWANGERSCHAPSYOGA

Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga die volledig is aangepast aan de behoefte van zwangere vrouwen, dus voor jou! In deze lessen richten wij ons op het verbeteren van de lichamelijke en mentale gezondheid van de zwangere vrouw, wat een goede ondersteuning kan zijn tijdens de zwangerschap en een voorbereiding op de geboorte. 

Deze vorm van yoga is bevorderend voor het versterken van de spieren die noodzakelijk zijn tijdens de zwangerschap en bevalling, zoals de bekkenbodemspieren en de onderrug. Daarnaast verbeterd het ook je houding en uithoudingsvermogen, waardoor je minder compensatie gaat uitoefenen en klachten voorkomen worden. Zwangerschapsyoga kan helpen bij het verminderen van bekkenpijn, rugpijn en andere veelvoorkomende klachten tijdens de zwangerschap. 

Op mentaal gebied kan zwangerschapsyoga bijdragen aan het verminderen van stress en angst, het verbeteren van het zelfvertrouwen en je lichaamsbeleving nu je je wonder in je buik draagt. Daarnaast bereiden we je voor op de bevalling en de overgang naar het moederschap. 

Zwangerschapsyoga zorgt voor een aantal belangrijke aspecten:

 • Verbeteren van de slaapkwaliteit: De ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken die bij zwangerschapsyoga horen, kunnen helpen bij het beter slapen en het verminderen van slapeloosheid tijdens de zwangerschap.

 • Versterken van de band tussen moeder en het kindje in je buik: Door de focus op de ademhaling en het verbinden van het lichaam en de geest, kan zwangerschapsyoga een versterkende band creëren tussen moeder en ongeboren kind.

 • Verbeteren van de bloedsomloop: Zwangerschapsyoga kan de bloedsomloop verbeteren en daarmee het zuurstofgehalte voor moeder en ongeboren kind verhogen.

 • Verminderen van bekkeninstabiliteit: Sommige houdingen en oefeningen in zwangerschapsyoga kunnen helpen bij het verminderen van bekkeninstabiliteit en bekkenpijn.

 • Verbeteren van de mentale gezondheid: Zwangerschapsyoga kan helpen bij het verbeteren van de mentale gezondheid, het verminderen van stress en angst en het verhogen van het zelfvertrouwen en het gevoel van controle.

 

Wanneer?

Vanaf week 15 in de zwangerschap kan je al meedoen met zwangerschapsyoga, weet dat je op elk later moment in de zwangerschap kan instromen.

Partnerlessen

 

Wil jij samen ontdekken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van zwangerschapsyoga als koppel? Tijdens een partnerles krijgen jullie adviezen rondom de zwangerschap en de geboorte. Daarnaast worden er handvaten gegeven door middel van houdingen, om de verbinding te versterken tussen jullie en je kind. Deze lessen zijn te boeken voor jullie thuis/in de studio of worden als workshop aangeboden in de studio met meerdere koppels, houd hiervoor de nieuwsbrief in de gaten!

Voor het ondersteunen en begeleiden tijdens de lessen zwangerschapsyoga vind ik het belangrijk, net als in alle andere lessen, dat je luistert naar je lichaam. 

Met mijn achtergrond als HBO Verpleegkundige in combinatie met de verschillende gecertificeerde yoga-opleidingen die ik heb gevolgd, heb ik de kennis in huis voor jou als moeder to be! 

Samen kijken wij tijdens de les wat jij nodig hebt voor jou en je kindje in je buik. We zorgen er voor dat jij je thuis voelt in je lichaam en je de voorbereidingen kan treffen voor je bevalling en daarna. 

Namasté,

Sanne

zwangerschapsyoga stiens leeuwarden

STRIPPENKAART ZWANGER & YOGA

 • Proefles & Zwanger

  11€
  1 maand geldig
 • Losse les & Zwanger

  15€
  2 maanden geldig
 • 2x Yoga & Zwanger

  28€
  1 maand geldig
 • 4x Yoga & Zwanger

  52€
  2 maanden geldig
 • 8x Yoga & Zwanger

  96€
  3 maanden geldig
 • 10x Yoga & Zwanger

  120€
  4 maanden geldig

Zwangerschapsyoga vergoed?

Soms wordt zwangerschapsyoga vergoed door je zorgverzekeraar! Je kan hiervoor het beste even bellen met je zorgverzekeraar, om zeker te weten of dit bij jou het geval is! 

LESROOSTER


Filteren op:
bottom of page