top of page

ONZE DOCENTEN

Leer ons kennen!

yoga met sanne stiens.jpg

Sanne Oomen

Yogadocent & Verpleegkundige

Je zou mij kunnen omschrijven als een enthousiaste, open minded yoga docent. Yoga is voor mij meer dan de houdingen op de mat, voor mij is het een veilige plek waardoor ik mijzelf kan zijn en mag voelen zonder oordeel. Door dit te ervaren is de passie dan ook ontstaan om dit over te dragen en ben ik de trotse eigenaar van de studio 'Yoga met Sanne'. 

 

Ik voel mij erg dankbaar om jou te mogen helpen in jouw yogareis op de mat, maar ook wanneer je er vanaf stapt door te luisteren naar je lichaam.

 

Naast yoga hou ik er van om in de natuur te zijn en te reizen. Recentelijk heb ik 4 maanden op Bali, Indonesië gewoond voor mijn HBO Verpleegkunde opleiding.  

Opleidingen: 

HBO Verpleegkunde

200hrs Vinyasa - De Nieuwe Yogaschool & Club Yoga

50hrs Zwangerschapsyoga - Lies Schuring

50hrs Yin Yoga - Arhanta

50hrs Aerial Yoga CamiYoga

06 24754964

  • Instagram
  • Facebook

Steven de Leeuw

Wim Hof Instructeur & Ademwerk docent

Een zoektocht naar connectie met mijn lichaam. Zo zou je de reden tot mijn WHM opleiding kunnen omschrijven. De quote van Wim Hof 'Voelen is begrijpen' heeft mij dan ook veel gebracht. Ik ben een open, sociaal en enthousiaste docent die graag mensen wil helpen. 

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Daarnaast wil ik dat mensen hun ruimte mogen innemen en het gevoel krijgen dat je er mag zijn. 

Naast mijn lessen op het gebied van ademhaling en koude training gaat mijn passie uit naar sociale activiteiten. Ik vind het leuk om sportief bezig te zijn waarmee ik graag mijn ademhaling combineer zoals boksen en yoga. 

Opleidingen: 

WHM instructor acadamy 

20hrs Yoga Fundamentals Training - Yoga met Sanne

RUG Master Change Management 

0613977721

  • Instagram
  • Facebook
IMG_1258-Verbeterd-NR-min.jpg
IMG_1262-Verbeterd-NR-min.jpg

Marit Jongman

Yogadocent

Zo’n 7 jaar geleden volgde ik mijn eerste yogales. Het voelde wat onwennig, maar ook goed om even uit de drukte van de dag te stappen. Vele lessen volgden en sindsdien is yoga een steeds grotere rol gaan spelen in mijn leven. De rust die ik op de mat vond, integreerde ik meer en meer in mijn dagelijks leven. 

 

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat je je welkom voelt. Voor mij bestaat er niet zoiets als een perfecte houding of plaatje. Ik begeleid je door de houdingen en help je te ontdekken wat bij je past. 

 

Yoga helpt mij om meer te ontspannen en met meer plezier in het leven te staan. Dat is wat ik tijdens mijn lessen hoop door te geven. 

 

Naast yoga ben ik het liefst bij mijn familie en vrienden of in de natuur. Daarnaast lees ik graag een boek en vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. 

 

Opleidingen

200 hrs Vinyasa - De Nieuwe Yogaschool & Club Yoga 

50 hrs Yin basis – Verder met Daan 

50 hrs Yin verdieping – Verder met Daan 

Sonja Schuhmacher

Yogadocent

Mijn naam is Sonja en ik woon in Goutum met mijn man Dirk Jan. Onze zoon studeert in Groningen. In het dagelijks leven ben ik assistent-accountant bij een administatie- en advieskantoor in Leeuwarden.

Een aantal jaren terug was ik de connectie met mezelf een beetje kwijt. Iemand in mijn omgeving zei dat ze yoga bij mij vond passen en toen ben ik, met enige weerstand, toch de mat op gestapt. Dat bleek een gouden greep, ik probeerde allerlei soorten yoga uit, maar kwam altijd weer uit bij Vinyasa yoga; de connectie tussen de beweging en de ademhaling brengt mij in het moment en bij mezelf.

Langzamerhand leerde ik dat yoga niet alleen een fijne manier is om te bewegen, maar dat het een toolbox is waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt. Yoga laat je energie weer stromen en brengt je mind tot rust. En dat is ook precies wat ik in mijn lessen wil delen, zodat je energiek, maar heerlijk kalm weer van de mat stapt.

Momenteel is er naast de yoga vooral nog meer yoga; mijn eigen practice, zelfstudie en heel veel lessen bij andere docenten volgen. Daarnaast lees ik heel graag en loop graag hard.

Opleiding:

200hrs Vinyasa yoga opleiding – Johan Noorloos / De Nieuwe Yoga School

IMG_4253-min.JPG
bottom of page