top of page

ONZE DOCENTEN

Leer ons kennen!

Sanne Oomen.jpeg

Sanne Oomen

Yogadocent & Verpleegkundige

Je zou mij kunnen omschrijven als een enthousiaste, open minded yoga docent. Yoga is voor mij meer dan de houdingen op de mat, voor mij is het een veilige plek waardoor ik mijzelf kan zijn en mag voelen zonder oordeel. Door dit te ervaren is de passie dan ook ontstaan om dit over te dragen en ben ik de trotse eigenaar van de studio 'Yoga met Sanne'. 

 

Ik voel mij erg dankbaar om jou te mogen helpen in jouw yogareis op de mat, maar ook wanneer je er vanaf stapt door te luisteren naar je lichaam.

 

Naast yoga hou ik er van om in de natuur te zijn en te reizen. Recentelijk heb ik 4 maanden op Bali, Indonesië gewoond voor mijn HBO Verpleegkunde opleiding.  

Opleidingen: 

HBO Verpleegkunde

200hrs Vinyasa - De Nieuwe Yogaschool & Club Yoga

50hrs Zwangerschapsyoga - Lies Schuring

50hrs Yin Yoga - Arhanta

50hrs Aerial Yoga CamiYoga

06 24754964

  • Instagram
  • Facebook

Steven de Leeuw

Wim Hof Instructeur & Ademwerk docent

Een zoektocht naar connectie met mijn lichaam. Zo zou je de reden tot mijn WHM opleiding kunnen omschrijven. De quote van Wim Hof 'Voelen is begrijpen' heeft mij dan ook veel gebracht. Ik ben een open, sociaal en enthousiaste docent die graag mensen wil helpen. 

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Daarnaast wil ik dat mensen hun ruimte mogen innemen en het gevoel krijgen dat je er mag zijn. 

Naast mijn lessen op het gebied van ademhaling en koude training gaat mijn passie uit naar sociale activiteiten. Ik vind het leuk om sportief bezig te zijn waarmee ik graag mijn ademhaling combineer zoals boksen en yoga. 

Opleidingen: 

WHM instructor acadamy 

RUG Master Change Management 

0613977721

  • Instagram
  • Facebook
Wim Hof stiens.jpg
ingrid yoga stiens

Ingrid Hazelhoff

Vinyasa yogadocent

Yoga geeft mij energie en de rust om tot mijzelf te komen. 

 

Door de jaren heen deed ik af en toe yoga en een hele periode vond ik de eind ontspanning mijn minst favoriete onderdeel. Ik ben blij dat ik yoga (en meditatie) mistte en bleef opzoeken. En het uiteindelijk voor mij een plek is geworden waar ik mij kan opladen.

 

Verder woon ik in Leeuwarden en geniet van wandelen, met plantjes bezig zijn en hobby’s als haken/breien/naaien en af en toe wat nieuws proberen voor de leuk. Het lijkt mij zo leuk om te leren tekenen, maar dat lukt mij nog niet helemaal.

Opleidingen:

200hrs Vinyasa - De Nieuwe Yogaschool & Club Yoga

bottom of page